Flugtskydning

Flugtskydning

Flugtskydnig er for alle, uanset om du er jæger og vil træne for vildtets og din egen skyld, eller bare synes det er sjovt at skyde lerduer.

Så uanset alder og køn er det muligt at skyde. Det er dog nødvendigt at du er gammel nok til at kunne håndtere et haglgevær på forsvarlig vis.

Alle med gyldigt jagttegn eller en våbenpåtegning kan uden instruktør komme og skyde på banen.

Der vil altid være uddannede flugtskydningsinstruktører på banen eller ved klubhuset som man kan søge hjælp og vejledning hos.

Skydebanens åbningstider:

Hvad er Handicap-skydning?

På dagen hvor der bliver afholdt Handicap-skydning har alle en fair chance for en flot placering uanset niveau. Alle medlemmer af Haslev-Faxe Jagtforening kan deltage, Så sæt kryds ved datoen.

Hvordan:
Alle får tildelt et ”handicap” efter et gennemsnit af de resultater der er opnået ved træning i løbet af året (mindst 3 resultater).

Altså en skytte der i gennemsnit skyder 38 duer til træning, får 2 i handicap, og kan max opnå 40+2=42

Og en skytte der i gennemsnit skyder 30 duer til træning, får 10 i handicap, og kan max opnå 40+10=50

Alle på dagen skyder i samme række med ens vilkår (40 duer), uanset hvilken alder og niveau man ellers plejer at være på, men det er en lukket skydning, som betyder at man kun har én chance for at lave et resultat.

Så føler du ikke at du kan gøre dig gældende mod de mere rutinerede skytter, er det her dagen hvor du måske har en fordel. Det er også derfor at vi gerne vil have at du indleverer dit skydekort med navn i klubhuset når du er færdig med at træne.

Handicapskydning finder sted d. 30. september 2023